Vi ønsker å tilby merkeprodukter til riktig markedspris og er stolt importør av Fragola, FK-Rodends, Aeromotive og Design Engineering produkter, vi forhandler også Gulf oljer, Vi har et av de største utvalgene med «AN Produkter» og Aeromotive produkter på lager i Norge. For priser se i vår nettbutikk eller send oss gjerne en epost om du ikke finner det du ser etter. Aeromotive er en av de markedsledende merkene i verden på bensinpumper etc. innen racing og tuning. Våre AN-koblinger, slanger & fittings fra Fragola er av høy kvalitet å kan settes opp mot de mest kjente merkene på markedet. FK rodends er et søsterselskap til Fragola Performance og leverer unibolts med tilbehør disse er av god kvalitet til fornuftig pris satt mot det du finner på resten av det norske markedet. Design Engineering er vårt nyeste merke som er gode produkter for varme beskyttelse i en banebil eller til bruk i helt ordinære biler. Det er viktig å kjøpe rett produkt til riktig bruk. Er du usikker på hva du skal ha, kan vi hjelpe deg med det. Våre produkter passer til det meste innen – Vann, olje, brems, hydraulikk og drivstoff. Vi sender selvfølgelig over hele landet og tilbyr frakt overnatt til de som sårt står å trenger delene.
Send oss en mail post@fittingsofnorway.no
 
Vi er opptatte av:
 
 
– Tilgjengelighet
-Kundeservice
-Kvalitet 
– Lager
– Pris
 
 
Mvh
Morten Geertz og Rune Skredsvig